Rejsepartner

Kina, Thailand eller Japan?

Skrevet for 1 time siden af Meghana Sørensen.

 

Hej! Jeg hedder Meghana og er blevet 21 år til sommer. Jeg er blevet adopteret fra Indien, da jeg var 5 år gammel, dog har jeg stadige svært ved dansk, og derfor ikke interesseret i at blive mere end nødvendigt. - Jeg bliver færdig med HHX til sommer, hvor jeg vil gerne rejse ud, men vil gerne have en eller flere rejsepartnere, da jeg ser fordele ved, at man rejser flere sammen end, hvis man var alene - Er det måske DIG eller JER? Jeg har valgt disse destinationer, da jeg finder deres kultur meget fascinerende, heriblandt kan du/I være med til at have indflydelse, selvfølgelige. Hvornår rejser vi? Vil gerne afsted starten af juli, hvis det kan passe med dig/jer

Mig, som person?
Er selvstændig, finansielt stilet, hjælpsom, loyal, går op i Fashion (lidt af et modedyr)

Er du interesseret i mine planer, er du velkommen til at kontakt mig på mail - meghana@hotmail.dk

 

Udvalgte rejseopslag

@

Vil du med til Asien i 2-3 måneder?

@

Tyrkiet

@

Vil du med på eventyr i Sri Lanka?