Rejsepartner

Rejsemakker søges til jordomrejse i 6-9 mdr.

Skrevet for 1 time siden af Maja.

 

Hej alle sammen!
Mit navn er Maja og jeg bliver 21 her til sommer. Jeg har altid haft et ønske om at rejse verden rundt og opleve smukke og spændende steder og kulturer. Det var meningen, at jeg skulle på højskoleophold i udlandet sidste år, men det blev desværre aldrig til noget. Nu tager jeg skæbnen i egne hænder og springer ud i det med en rygsæk på ryggen og et kamera i hånden.

Jeg leder efter en rejsemakker eller flere som gerne vil tage rejsen med mig jorden rundt her i aug/sep 2021. Jeg vil gerne være afsted i 6-9 mdr. Jeg er meget fleksibel i forhold til destinationer og længden af rejsen. Jeg har dog nogle ønske lande og oplevelser på min liste, som jeg håber du/I også vil overveje.
Ønske destinationer:
• Japan
• Sydkorea
• Australien
• New Zealand
• Vietnam
• Cambodja
• Nepal
• Ecuador
• Island
• USA
• Skotland

Ønske oplevelser:
• Skydiving
• Dykke ved koralrevet
• Jungletur
• Se nordlyset
• Komme helt tæt på alverdens dyr

Hvis du/I er interesseret, så skriv endelig!

 

Udvalgte rejseopslag

@

Vil du med til Asien i 2-3 måneder?

@

Tyrkiet

@

Vil du med på eventyr i Sri Lanka?