Rejsepartner

Rejsepartner søges for tur til Asien 2021

Skrevet for 1 time siden af Emil Dagsberg.

 

Mit navn er Emil Dagsberg, jeg er 20 år og kommer fra Jægerspris. Jeg søger en rejsepartner (eller flere), der har lyst til at rejse med mig i efteråret 2021.

Rejselængden kan diskuteres, men jeg regner med 2 måneder, men igen er dette ikke fast.
Hoveddestinationen er Japan for den første måned, da det er målet for mig. Dog er jeg helt åben for ideer for destinationer, som vi kan tage til for resten af rejseperioden. Så jeg ville elske en rejsepartner, der gerne vil opleve Japan med mig samt opleve andre spændende kulturer.


Hvis dette lyder som noget du er med på, så må du meget gerne kontakte mig her eller på min email: emildagsberg@hotmail.dk

 

Udvalgte rejseopslag

@

Vil du med til Asien i 2-3 måneder?

@

Tyrkiet

@

Vil du med på eventyr i Sri Lanka?